Specials

Stralende ogen – 30 minuten

Stralende ogen bereik je met de juiste oogverzorging. De huid rondom je ogen is een stuk dunner dan de rest van je huid van je gezicht. Hierdoor ontstaan er sneller fijne lijntjes en rimpeltjes. Bij deze behandeling stimuleren we het spierweefsel, maken we het bindweefsel los,stimuleren we de doorbloeding om zo rimpeltjes en fijne lijntjes te verminderen en om kringen en wallen te laten verdwijnen.

Prijs: €32,50

Natural Face Lifting – 75 minuten

Wilt u een echte work-out voor uw gezicht? Kies dan voor deze behandeling. De huid wordt intensief behandeld met fruitzuren en u krijgt een Natural Face Lifting massage. Deze bindweefselmassage wordt gecombineerd met spiertonus verhogende technieken, botfricties en lymfedrainage en zorgen voor een natuurlijke facelift bij dames en heren. Direct na de behandeling ziet u de huid al veranderd is. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van IK Skin Perfection

Prijs: €85,00

Meer informatie over de Natural Face Lifting

Cupping – 60 minuten

Met cupping wordt de huid intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid steviger, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het verbetert de doorbloeding van de huid, het vermindert rimpels en fijne lijntjes, het draineert vochtwallen onder de ogen, het maakt verklevingen los, het verbetert de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking en het verzacht en verbetert littekenweefsel. De behandeling wordt afgesloten met de cryoglobes. Deze intense kou van deze bollen activeert de collageenproductie, verminderd aanzienlijk de wallen rond de ogen en verfijnd poriën in het gezicht. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van IK Skin Perfection.

Prijs: 72,50

De cuppingmassage is ook extra boeken bij 1 van de andere gezichtsbehandelingen. De behandeling duurt dan 15 minuten langer en hier wordt €17,50 voor gerekend.

Meer informatie over de Bellabaci massage

IK & Acne – 45 minuten

Kenmerkt uw huid zich door een slechte doorbloeding, verdikte hoornlaag, overmatige talgproductie, grove poriën, puistjes en/of littekens van acne? Dan is dit de behandeling voor u. Tijdens deze behandeling remmen we de talgproductie af, verdunnen we door middel van milde, maar effectie fruitzuren de huid waardoor poriën minder snel verstoppen. Stimuleren we de doorbloeding en verfijnen we de huidstructuur waardoor we het risico op littekens verkleinen.
Prijs: €47,50

_MYV2730