pHformula

Logo_PNG-01

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing. pHformula is de meest ontwikkelde productlijn als het gaat om het verwerken van verschillende zuren en actieve werkstoffen in 1 formule. De effectiviteit van de actieve werkstoffen, die worden gebruikt bij onze gecontroleerde skin resurfacing is afhankelijk van het opname vermogen van de huid en de protonafgifte in de huid. Zodra de actieve werkstoffen in contact komen met de huid functioneren ze als moleculen, die werkstoffen transporteren naar verschillende lagen in de huid. Dit resulteert in een snellere celdeling en een optimale gezondheid van de huid.
phdvc

pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resurfacing. Klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis. Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-DVC delivery complex. Er worden onder andere zuren, vitamines, anti-oxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen verwerkt in het unieke PH-DVC delivery complex. Dit complex garandeert een gelijkmatige en gecontroleerde afgifte van de actieve werkstoffen voor optimale huidverbetering. Het PH-DVC delivery complex biedt de mogelijkheid om combinaties actieve werkstoffen toe te passen met minimale negatieve bijverschijnselen, zoals extreme vervelling en irritatie, die optreedt bij een klassieke chemische peeling.

Middel 1pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor 4 verschillende huidproblemen. Daarnaast heeft pHformula per huidprobleem verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakkig tot diep in de huid behandeld kan worden. De verschillende concentraties werkstoffen zorgen voor een gerichte opname in specifieke delen van de huid. Het effect van de gecontroleerde skin resurfacing is niet enkel afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de actieve werkstoffen. Ook de toevoer van de werkstoffen en het beperken van huidirritatie is van groot belang voor een optimaal resultaat.

pHformula is een pharma-cosmeceutical, dit bevindt zich tussen de nieuwe generatie cosmeceuticals en medische producten. pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt op een succesvolle manier diverse huidproblemen. In combinatie met continu dermatologisch onderzoek wil pHformula innovatieve skin resurfacing behandelingen blijven ontwikkelen. Dit vanuit Barcelona, Spanje, waar de laboratoria al meer dan 20 jaar gevestigd is.

pHformula is dierproefvrij, bevat geen kleurstoffen, minerale olie of lanoline. Het zijn non-comedogene producten en heeft een parabeenvrij conserveringssysteem.Group 2