Over mij

Over mij

Mijn naam is Lisanne van der Loo-Noordman, getrouwd en moeder van 2 mooie dochters. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na jaren ervaringen op te hebben gedaan in verschillende schoonheidssalons ben ik in 2014 gestart met Salon Jij & Ik.

Na jaren met veel plezier diverse gezichts-, voet-, hand- en wenkbrauwbehandelingen te hebben uitgevoerd, ben ik vanaf 2022 begonnen om een andere draai te geven aan de salon. Ik kijk vol trots terug op de afgelopen 8 jaar, hoe ik de salon succesvol heb weten te maken. De agenda staat wekelijks vol en ik heb veel lieve klanten. Maar als zelfstandig ondernemer wil ik mijzelf blijven ontwikkelen.

Vanaf januari 2022 ben ik mijzelf meer gaan richten op huidverbetering. Ik kwam erachter dat ik veel meer voldoening haal uit het gericht mee denken met huidproblemen en wil veel meer resultaten halen uit de behandelingen. Hierdoor ben ik in maart 2022 overgestapt naar pHformula. Daarnaast ben ik vanaf september 2022 gestart met de opleiding Huidtherapie.

Huidspecialist Over mij

Met deze opleiding ga ik nog meer kennis krijgen over de diverse huidproblemen. Je kunt dan uiteindelijk bij mij terecht voor medisch geïndiceerde problemen zoals ernstige acné, brandwondlittekens en lymfeoedeem of voor cosmetisch gewenste behandelingen zoals huidverbetering, verwijderen van overbeharing of couperose. Wanneer dit te reserveren is, leest u dit natuurlijk meteen terug op de website.

Dat huidverbetering nu de leidende draad in de salon wordt betekent niet dat dit het enige is wat wordt aangeboden. Ook zal ik nog pedicure, manicure en wenkbrauwbehandelingen blijven aanbieden.

Deze nieuwe stap nemen is spannend, maar hopelijk heeft u nog net zo veel vertrouwen in mij als voorheen. En werken wij samen naar een stralende huid.

Stralende groet, Lisanne

Over mij vierkant

Huidspecialist Lisanne van der Loo

• Eigenaresse
• Student huidtherapie
• Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
• Gediplomeerd pedicure
• Gediplomeerd in handverzorging
• pHformula specialist
• Gecertificeerd in Lacquering gellak

Naast werken in de salon, vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd heerlijk in de keuken te staan om de lekkerste zoete taarten, koeken of cake’s te bakken. Je kan me ook gerust tegen komen op de skeelers of wandelend in de polder.