Over mij

Mijn naam is Lisanne van der Loo – Noordman._MYV2797

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialist. In 2006 heb ik de opleiding sportmassage gevolgd en om het plaatje compleet te maken ben ik sinds 2008 gediplomeerd pedicure. Nog steeds ben ik mij verder aan het specialiseren en volg ik jaarlijks meerdere cursussen en workshops. Dit om mijn kennis verder uit te blijven breiden en jullie te blijven verrassen met de nieuwste technieken.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende schoonheidssalons ben ik sinds 1 juli 2014 een salon aan huis gestart! Na 3 jaar is de salon verhuisd naar de achtertuin. Nu is er meer rust om te werken aan maximale huidverbetering, maar ook om ontspannen de deur uit te gaan.

Professionele producten

In de salon werk ik het liefst aan huidverbetering. Dit doe ik met speciale manuele technieken. Hoe mooi is het om met de juiste producten en met manuele technieken een egale, stralende huid te kunnen creëren. Mijn passie is om u te blijven verrassen tijdens de behandelingen, maar zeker ook om u ontspannen de deur uit te laten gaan terwijl u voelt dat er aan de huid gewerkt is.

De producten waarmee gewerkt wordt tijdens de verschillende behandelingen zijn zorgvuldig uitgekozen en zoveel mogelijk natuurlijk. Zo is Les Gavots 100% natuurlijk en IK Skin Perfection voor 90% natuurlijk.

Vanaf 2019 ben ik naast de salon ook begonnen met de Shop Jij & Ik. In deze online shop vindt u alle producten waarmee gewerkt wordt tijdens behandelingen. Gebruikt u 1 van de producten en is deze op kunt u de producten zo gemakkelijk na bestellen.

Ik hoop u snel te mogen begroeten in mijn salon!

_MYV2842