Merken Salon jij en ik

Onze aanpak

1. We starten met een kennismakingsgesprek

Wanneer je voor het eerst in de salon komt, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Dit is omdat ik meer over jouw en je eventuele huidprobleem te weten wil komen. Na je huidwensen aandachtig te hebben besproken, wil jij waarschijnlijk meer weten over mijn plan van aanpak. Ik zal je vertellen hoe de huid werkt en hoe we de diepere huidlagen kunnen bereiken met onze werkstoffen van farmaceutische kwaliteit.

 

Kennismakingsgesprek Salon jij en ik
Analyze van de huid Salon jij en ik

2. Analyse van de huid met en huidscan

Om de huid goed te kunnen analyseren, maken we gebruik van de RS Lightskin. Dit is een huidanalyse apparaat. De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieper liggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld zodat mogelijke huidaandoeningen al gedetecteerd zijn zonder dat ze zichtbaar zijn. Door deze goede analyse kunnen we de juiste behandelingen en producten op jouw type huid aanpassen.

3. Opstellen van een plan van aanpak

Omdat iedere huid anders is, maak ik een persoonlijk plan van aanpak voor je. Met dit persoonlijke huidplan werken we doelgericht naar de beste versie van jouw huid. Tijdens het opstellen van het plan van aanpak adviseer ik ook welke producten thuis nodig zijn om daadwerkelijk te kunnen werken op huidverbetering.

Behandelplan opstellen Salon jij en ik
Intensieve behandeling Salon jij en ik

4. Intensieve behandelingen

Om ervoor te zorgen dat we het beoogde huiddoel gaan halen, zijn er intensieve behandelingen nodig in de salon. De intensiviteit van de behandeling is afhankelijk van het beoogde huiddoel en wordt stapsgewijs toegepast om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens de behandeling is het mogelijk om extra’s bij te reserveren zoals cupping, verven van wimpers en/of wenkbrauwen of om extra producten toe te voegen om een decolleté of oogzone intensiever te behandelen.

5. Samen werken we aan huidverbetering

Ongeveer 10 dagen na de behandeling en dat je bent gestart met de thuisproducten neem ik contact met je op om te bespreken hoe het thuis gaat en hoe de huid reageert op de producten. Zo kan ik jouw de juiste begeleiding geven en werken we samen naar het gewenste huiddoel.

Samenwerken Salon jij en ik

Ben jij er klaar voor om samen te gaan werken aan een stralende huid?
Neem dan vandaag contact met mij op of maak nu zelf een afspraak in onze online agenda.