Smoothie van de maand Mei

Geplaatst op 04-05-2015 om 10:23

Smoothie van de maand Mei

Deze smoothie bestaat uit:
– Mango
– Sinaasappel
– Appel
– Aardbeien
– Matcha

Mango’s zijn super gezond. Ze bevatten veel vitamines en mineralen, waaronder vitamine C. Het regelmatig eten van mango is goed voor de huid. Deze wordt zachter en minder dof..

Appels zijn rijk aan anti-oxidanten en vitamine C. Vitamine C helpt u lichaam bij de ondersteuning van het immuunsysteem.

Sinaasappel zit tjokvol met vitaminen en mineralen. Het bevat veel vitamine C en A. Vitamine A is goed voor de huid, ogen, de groei en de weerstand.

Aardbeien: In deze lekkere rode vruchtjes zit een grote hoeveelheid vitamine C. Dit is goed voor je weerstand, je huid en haar en helpt mee verkoudheid te bestrijden. Bovendien is vitamine C een antioxidant. Deze zorgt ervoor dat bepaalde schadelijke stoffen in het lichaam geneutraliseerd worden.

Matcha bevat actieve elementen om de huid te helpen beschermen tegen UVA en UVB zonnestralen. Langdurig gebruik van huidcrèmes met Matcha-extracten heeft een positief effect op de elasticiteit en viscositeit van de huid. Superfood Matcha helpt ook bij bacteriële infecties van de huid en kan acne en andere huidaandoeningen helpen verbeteren.