Huidverbetering of Huidverzorging?

Geplaatst op 24-03-2022 om 17:20

Bij huidverbetering denken vele gelijk aan cosmetische ingrepen of behandelingen met naalden of apparaten.

De meeste van jullie kiezen voor huidverzorging. Dit is natuurlijk ook belangrijk want door verschillende invloeden van buitenaf zoals verkeerde producten, airco, verwarming, roken, te lang in de zon kan je huid droog/trekkerig gaan aanvoelen. Hierdoor zullen we de huid een handje moeten helpen om weer prettig aan te laten voelen. We vullen alleen de tekorten aan en noemen dit dan huidverzorging. Deze producten werken namelijk alleen in de bovenste huidlaag en zorgen ervoor dat je huid weer zacht aanvoelt.

Huidverbetering gaat een stap verder. We werken met de ingrediënten juist in de diepste huidlagen van de opperhuid voor celstimulatie.
Wanneer je wilt werken op huidverbetering, redt je het niet met een reiniging en 24 uurs crème. Je zult meer actieve werkstoffen in de huid moeten brengen. Ook de behandeling bij de huidspecialist veranderd van ontspannend naar een actieve behandeling. We werken met zuren die die de huid weer aan het werk zetten om de onderliggende (niet altijd zichtbare) problemen te voorkomen en te verbeteren. Na een huidverbeterende behandeling ziet je huid er direct stralend en voller uit.

Kies jij nu voor huidverzorging of voor huidverbetering?Middel 1