Clean 9

Geplaatst op 27-03-2015 om 16:19

Clean 9 is een detox programma op basis van Aloë Vera gel.

Tijdens dit programma begint uw lichaam met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen die ervoor kunnen zorgen dat uw lichaam niet de maximale hoeveelheid aan voedingsstoffen uit uw voeding kan opnemen.

U zult zich lichter en energieker gaan voelen, zeker wanneer u merkt dat u uw hongergevoel kunt beheersen en dat uw lichaam hierdoor zienderogen verandert.

De eerste 2 dagen van de kuur zijn ontwikkeld om het lichaam te resetten. Het bestaat vooral uit het drinken van Aloë Vera gel en water. Water houdt het darmstelsel in conditie en spoelt gif- en afvalstoffen weg uit het lichaam.

Van dag 1 tot en met 9 nuttigt u als lunch een Forever lite ultra shake. U heeft hier keuze uit vanille- of chocolade smaak. Door de samenstelling zitten de shakes vol proteïnen en anti-oxidanten, waardoor u zich urenlang achtereen verzadigd en energiek zal voelen. Tijdens de 9 dagen mag u tussendoor wanneer u hier behoefte aan heeft een gezonde snack nemen.

Tijdens dag 3 tot en met 9 mag u ’s avonds een maaltijd nuttigen van 600 calorieën. De aanbevolen maaltijden zijn rijk aan proteïnen en arm aan zetmeel zodat de verbranding word versneld.

Clean 9 vergt inzet en doorzettingsvermogen. De meeste mensen ervaren dat iedere dag hun hongergevoel iets vermindert.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kuur? Dan kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier op deze site

.Clean 9