Ik heb last van...

Merken

pH forumula

Merken pHformula

Onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers heeft pHformula een uniek skin resurfacing behandelsysteem ontwikkeld met daarin een dagelijks programma voor huidverbetering. Dit pakt huidproblemen aan en verbetert en onderhoudt een gezonde huid. De producten en behandelingen, gericht op alle huidtypes, helpen de huidspecialist om de gezondheid van de huid continu te waarborgen.

pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resurfacing. Klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis. Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-DVC delivery complex. Er worden onder andere zuren, vitamines, anti-oxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen verwerkt in het unieke PH-DVC delivery complex. Dit complex garandeert een gelijkmatige en gecontroleerde afgifte van de actieve werkstoffen voor optimale huidverbetering. Het PH-DVC delivery complex biedt de mogelijkheid om combinaties actieve werkstoffen toe te passen met minimale negatieve bijverschijnselen, zoals extreme vervelling en irritatie, die optreedt bij een klassieke chemische peeling.

pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor 4 verschillende huid problemen. Acne, chronische roodheid, hyperpigmentatie en huidveroudering. Per huidprobleem heeft pHformula verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakking tot diep in de huid behandeld kan worden.

pHformula is een pharma-cosmeceutical, dit bevindt zich tussen de nieuwe generatie cosmeceuticals en medische producten. pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt op een succesvolle manier diverse huidproblemen. In combinatie met continu dermatologisch onderzoek wil pHformula innovatieve skin resurfacing behandelingen blijven ontwikkelen. Dit vanuit Barcelona, Spanje, waar de laboratoria al meer dan 20 jaar gevestigd is.

pHformula is dierproefvrij, bevat geen kleurstoffen, minerale olie of lanoline. Het zijn non-comedogene producten en heeft een parabeenvrij conserveringssysteem.

Thoclor Labs

Thoclor Labs is een biotechnologiebedrijf dat zich inzet om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de hoogste kwaliteit en zuiverste vormen van Hypochlorous Acid (HOCl).
HOCl is nog relatief onbekend als actief ingrediënt in huidverzorging. Bij Thoclor Labs noemen we het liever ‘The Miracle Molecule’. Niet alleen vanwege de bijna wonderbaarlijke voordelen voor alle huidtypen en een scala aan huidproblemen, maar ook omdat het het eigen immuunmolecuul van ons lichaam is.
Enkele voordelen van HOCI

Z

HOCl wordt in het lichaam geproduceerd als een natuurlijk voorkomende verbinding door onze witte bloedcellen. Het is een essentieel onderdeel van ons aangeboren immuunsysteem en een integraal onderdeel van de immuunrespons van ons lichaam.

Z

In het lichaam werkt HOCl om cellen af te breken die infecties of ontstekingen veroorzaken door het membraan en het DNA van de schadelijke cel te vernietigen. Op die manier stopt het het replicatie- of groeiproces van die schadelijke cellen.

Z

Buiten het lichaam doodt HOCl ook gevaarlijke micro-organismen, waardoor het effectief is tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Z

Vanwege zijn natuurlijke oorsprong in het immuunsysteem van het lichaam, is HOCl geschikt voor alle huidtypen, evenals de gevoelige huid of de huid die wordt aangetast door zeer specifieke of chronische aandoeningen.

Merken GF 2 box and bottle
Z

Als je het eenmaal begint te gebruiken, kan het helpen om acne te verminderen, eczeem te verzachten, huidveroudering om te keren, de huid te beschermen tegen giftige omgevingsinvloeden, de vorming van toekomstige littekens te verminderen, bacteriën te bestrijden en de huid te reinigen.

Z

Het helpt ziekteverwekkers te bestrijden en infecties te vernietigen zonder het beschermende microbioom van de huid te beschadigen of verstoren.

Z

Onze Hypochlorous Acid kalmeert en ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie, ontstekingen en gevoeligheid na behandelingen. Dit alles terwijl het ook gericht is op het verminderen van veroudering, rimpels, acne en hyperpigmentatie.

Bellabaci

Merken Bellabaci

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt uitgevoerd met behulp van Bellabaci siliconen vacuüm cups. Deze nieuwe behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang.

 

Wat is de Bellabaci massage?

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift. Het is vergelijkbaar met warme kompressen, maar heeft dan een veel beter effect. Het mechanisme trekt bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. Bellabaci heeft geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid maar deze is niet blijvend.

 

Hoe voelt Bellabaci massage?

Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelende gebied kan rood worden door stimulatie.

Hoe werkt Bellabaci?
Z

Op de huid: Toename van de vulling van de bloedvaten in de huid, hierdoor stijgt de temperatuur van de huid, de stofwisseling van het huidweefsel versterkt, zweet- en andere klieren werken beter. Het vermogen op de huid te vernieuwen wordt versterkt. Dit zorgt voor anti-aging van binnenuit, verstevigt de onderkin, verbetert en verzacht littekenweefsel, verzacht striae, verbetert de huidskleur en textuur en het verbetert de opname van werkstoffen.

Z

Op de huid: Toename van de vulling van de bloedvaten in de huid, hierdoor stijgt de temperatuur van de huid, de stofwisseling van het huidweefsel versterkt, zweet- en andere klieren werken beter. Het vermogen op de huid te vernieuwen wordt versterkt. Dit zorgt voor anti-aging van binnenuit, verstevigt de onderkin, verbetert en verzacht littekenweefsel, verzacht striae, verbetert de huidskleur en textuur en het verbetert de opname van werkstoffen.

Z

Op de spieren: Als reactie zullen de bloedvezels in de spieren geactiveerd worden als respons op de stimulatie van de haarvaatjes. Het openzetten van de bloedvezels in de spieren zet de bloedstroom goed op gang, waardoor stijfheid in een spier opgeheven kan worden. Ook het lymfe-afvoer zal verbeteren. Hierdoor zal de werking pijnverlichtend zijn en vermindert het ontstekingen, bereikt het diepe spierweefsels, maakt het verklevingen los en stretcht het spieren en bindweefsel.

Z

Op de gewrichten: door een betere doorbloeding in het gewricht na het zetten van een cup in het aangrenzende gebied kan een sterke verbetering optreden van pijnklachten.

Z

Op de spijsverteringsorganen: bij chronische constipatie of andere maag- darmstoornissen kan grote verbetering bereikt worden op de doorbloeding van de peristaltiek. Ook is dit middendeel van de buik belangrijk omdat het zelfhelend vermogen van het lichaam optimaal is bij een goede werking van de maag, milt en darmen. De trekkracht van lage druk op de buik stimuleert de binnenkant van de spijsverteringsorganen en versterkt daarmee de kracht van de vertering en opname van voeding.

Z

Op het zenuwstelsel: stimulatie van de sensibele zenuwen van de huid bij toepassing op de rug, waardoor het effectief is bij klachten als hoofdpijn, duizeligheid, moeheid, hoge bloeddruk en stressgevoelens.

Z

Op de lymfe: het heeft een krachtige lymfe drainerende werking.

De Bellabaci cups worden gebruikt om toxines (gifstoffen) van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken en de bloedsomloop te verbeteren. Doordat je 4 centimeter in het weefsel gaat zorg je ervoor dat gifstoffen vrijkomen, je activeert het lymfesysteem, je heft darmblokkades op, activeert een betere doorstroming in de aders, slagaders en haarvaten, revitaliseert de huid, vermindert striae en vermindert spataderen.

Door de geweldige trekkracht die de cups biedt, zorgt de zuigtechniek ervoor dat er vermindering van pijn is en daardoor een beter gevoel van welzijn. Na een zeer korte tijd zal de cliënt warmte en een vermindering van pijn voelen.
Voordelen van de Bellabaci massage
De zuigkracht reikt tot 4 centimeter in het zachte weefsel, verbindingen en organen. Het trekt gifstoffen en ontstekingen van het lichaam naar de oppervlakte van de huid waar het lymfesysteem ze verwijdert.

Cryoglobes

Bij de gezichtsbehandeling wordt de cupping massage afgesloten met de Cryoglobes. Deze ijsbollen verbeteren de algemene conditie van de huid door de zuurfstof- en voedingsstoftoevoer naar de huid te verhogen. Frequent gebruik van de Cryoglobes verstevigt de huid en helpt rimpels te voorkomen. De intense kou activeert de collageen productie in de diepere lagen van de huid, waardoor je huid stevig en strak blijft. Na verschillende behandelingen merk je dat de huid gladder en gelijkmatiger wordt door het verbeteren van de elasticiteit en krijg je weer een jeugdige huid.

De voordelen van het gebruik van de Cryoglobes zijn:

Z

Werkt op het lymfesysteem

Z

Verwijdert gifstoffen

Z

Kalmeert ontstekingen en irritatie

Z

Vermindert wallen en roodheid

Z

Strijkt fijne lijntjes en rimpeltjes glad

Z

Verbetert de bloedsomloop naar de huid en geeft een gezonde glans

Z

Minimaliseert de grote poriën

ZAO Essence of Nature

Zao Make-up is een make-up merk dat eigendom is van Cosm’Etika France. Het werd in 2012 opgericht door vier vrienden. Als liefhebbers van de natuur en zich bewust van de impact van onze consumptie op het milieu, kozen de 4 vrienden ervoor om een merk biologische make-up te ontwikkelen in overeenstemming met hun diepe overtuiging. Zij brachten Zao Make-up ter wereld, het eerste navulbare make-up merk, 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch door Ecocert.

De 4 vrienden zijn ervan overtuigd dat een lijn van gecertificeerde biologische make-up een natuurlijke verpakking moet gebruiken Daarom is de keuze voor bamboeverpakkingen logisch. Alle bomen zijn koolstofopslagplaatsen, maar door de uitzonderlijke groei van bamboe is het een kampioen in de opslag van koolstof tijdens zijn levenscyclus. Zo geven Zao producten een kleinere ecologische voetafdruk.
Bamboe wordt ook verwerkt in de samenstellingen in de vorm van sap poeder, blad hydrolaat of bamboe wortelstok maceraat. Deze plant is rijk aan organisch silicium, een element dat van nature in het lichaam voorkomt en betrokken is bij de productie van collageen, dat de elasticiteit van weefsel behoudt.
Bamboe is het onderscheidende ingrediënt en de identiteit van Zao Make-up.

Zao Make-up zet zich in om producten aan te bieden met onberispelijke samenstellingen waarvan 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is. Zonder petrochemische derivaten of synthetische conserveringsmiddelen zijn de producten van Zao gezond voor jouw huid. Onze grondstoffen worden verkregen door een niet-vervuilende en eenvoudige transformatie van een plant of mineraal zoals plantenextracten, plantaardige oliën en boters, minerale pigmenten…. Dankzij onze ecologische en ethische engagementen kregen we in 2014 de vermelding “Slow Cosmetic”.

Merken Zao

 

Al onze producten zijn biologisch door Ecocert gecertificeerd (volgens de Ecocert Greenlife en Cosmos Standard normen) en gelabeld Cosmebio.
Vanaf het begin van het Zao avontuur hebben we de keuze gemaakt om ons te richten op grondstoffen uit de biologische landbouw. Door te kiezen voor ingrediënten die vrij zijn van chemische meststoffen en pesticiden, minimaliseren we de bodem- en grondwatervervuiling, beschermen we de biodiversiteit en zorgen we voor jouw gezondheid.
Ons make-up assortiment heeft een grote verdraagzaamheid voor de huid. De werkzame bestanddelen van biologische planten zijn veel geconcentreerder dan in planten uit conventionele landbouw.

Omdat we respect hebben voor alle levende wezens, wordt geen van onze eindproducten en geen van onze grondstoffen getest op dieren. Zo zijn Zao producten gecertificeerd Cruelty Free van Leaping Bunny.
Het gebruik van ingrediënten van dierlijke oorsprong, zoals bijenwas en karmijn (rood pigment), is uitgesloten. Alle Zao producten zijn dus Vegan gecertificeerd door de Vegan Society.
Bovendien zijn onze penselen gemaakt van synthetisch haar in plaats van dierlijk haar.

We hebben navulbare verpakkingen gemaakt. Dit maakt Zao:

Z

Ecologisch: Door een hervulbaar systeem te creëren, kiezen we voor een beter milieu. Dankzij deze verpakking produceren we minder afval, gebruiken we minder plastic en verbruiken we minder energie.

Z

Economisch: De verpakking heeft een directe invloed op de prijs van het product. Door je voor te stellen om je producten na te vullen, bieden wij je de mogelijkheid om te genieten van make-up van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Z

Speels: Onze navulbare verpakking geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk kleuren te wisselen, afhankelijk van de stemming van het moment. Hou gewoon een aantal navullingen bij de hand om je creativiteit de vrije loop te laten.