ProNails

ProNails. Manicure productenVoor de handen- & voetenbehandelingen maken wij gebruik van de producten van ProNails. ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit.

Manicure

Bij ProNails geldt de slogan “we love your hands”! Onze handen en nagels zijn onze persoonlijke ambassadeurs. We gebruiken ze om onszelf uit te drukken, om ons punt overtuigender te stellen of simpelweg om er goed uit te zien. ProNails geeft om jouw handen en nagels. Van goede handverzorging tot een expressieve look. Als je van de kwaliteit van ProNails wilt genieten in het gemak van je eigen huis, hebben we de ultieme oplossingen voor jou. We bieden je vier verschillende gamma’s hand- en nagelverzorgingsproducten aan: Natural Nail Care, Perfect Manicure, Men Care en Manicure Tools & Accessoires. ProNails ontwikkelde een complete lijn van natuurlijke hand- en nagelverzorgingsproducten met natuurlijke actieve ingrediënten. De Pro Nature handcrèmes zijn vrij van parabenen, kleurstoffen of producten van dierlijke oorsprong. Vertoef in de natuur en ontdek de prachtige geuren en verbazingwekkende resultaten van deze Pro Nature hand- en nagelverzorgingsproducten.

Pedicure

Laat ons eerlijk zijn, onze voeten hebben het niet gemakkelijk! Een hele dag vastgeketend in schoenen, dragen ze ons rond waar we ook willen gaan. Zo heeft wel 85% van de bevolking last van voetkwaaltjes. Waarom geven we onze voeten niet de behandeling die zij verdienen? ProNails Foot Care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten en middelen, en zelfs producten om thuis te gebruiken. De ProNails SOS Foot Care lijn werd klinisch ontwikkeld om uw voeten te redden en hen de behandeling te geven die ze verdienen. De producten van ProNails Foot Care bieden de ideale oplossing om uw cliënt een efficiënte pedicure in de salon te geven. Wij raden de bijkomende Foot Care thuisproducten aan voor speciale huidtypes die een langer durende behandeling nodig hebben.

Sopolish

Sopolish is het meest gewilde product op de markt. Het is het ideale product voor vrouwen die maar liefst veertien dagen lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Sopolish is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Bovendien wordt een langdurige glans verzekerd. Gedaan met gebroken, gespleten of gescheurde nagels! Deze semi-permanente nagellak wordt aangebracht in minder dan 30 minuten, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Sopolish weekt af in 10 minuten en kan daarna opnieuw aangebracht worden.