Handen & voeten

Salon Jij & Ik biedt de volgende manicure en pedicure behandelingen aan:

Lacquering gel

Lacquering gel van Faby Nails is het allereerste merk dat zijn semi-permanente gel produceert zonder TPO. TPO is een schadelijke actieve uithardingsstof. De lacquering gel kunnen we een nieuw, snel en eenvoudig semipermanente lak noemen van hoge kwaliteit die niet schadelijk is voor de gezondheid.

Lacquering gel staat garant voor een glanzend natuurlijk eindresultaat gedurende enkele weken.

  • Lacquering gel – €30,00
  • Lacquering gel met manicure – €45,00
  • Lacquering gel french manicure – € 5,00 extra
  • Verwijderen Lacquering gel – € 20,00

Handverzorging

Mooie handen – 30 minuten

Zin in mooie, verzorgde handen? De nagels worden eerst in de gewenste vorm gevijld, waarna een warm handbadje volgt. De nagelriemen worden verzorgd en de handen worden lekker gemasseerd met een intensief handcrème. De behandeling word afgesloten met een blanke lak.

Prijs: € 30,00_MYV2756

Te reserveren bij elke behandeling
  • Nagels lakken – € 12,95 (u krijgt het flesje nagellak mee)

Voetverzorging

Blije voeten – 30  minuten

Bij deze Spa pedicure worden uw voeten heerlijk verwend. De behandeling wordt gestart met een heerlijk warm voetenbadje. De voeten worden 1 voor 1 gescrubd met een voedende voetscrub. De teennagels worden geknipt en de nagelriemen worden verzorgd. De ruwe plekjes op de voeten worden met de magic foot file verwijderd waarna de voeten gehydrateerd worden met een voedend masker. Als afsluiting worden de voeten nog heerlijk gemasseerd. Tegen een meerprijs kunnen de nagels gelakt worden.

Prijs: € 32,50

Vrolijke voeten – 30 minuten

Last van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels? Dit is een intensieve voetbehandeling. De nagels en nagelriemen worden geknipt en gepolijst. Het eelt wordt zorgvuldig weggehaald, zodat de voeten weer heerlijk zacht aanvoelen. De voeten worden heerlijk gemasseerd en de behandeling word afgesloten met een voetcrème.

Prijs: € 35,00

Gelukkige voeten –  60 minuten

Heeft u last van de voeten, maar wilt u ook heerlijk ontspannen? Ga dan voor de gelukkige voeten. Dit is de intensieve voetbehandeling met de ontspannende extra’s van de blije voeten.

Prijs: € 50,00

Onze producten_MYV2864

Voor de handen- & voetenbehandelingen maken
wij gebruik van de producten van Faby Nails