Lichaam

Lazy Body Massage – 60 minuten

Kom heerlijk tot rust  tijdens deze heerlijke ontspanningsmassage. Deze massage bestaat uit langzame effleurages en zachte knedingen voor een totale ontspanning. Hierbij word u gemasseerd met een massageolie op basis van etherische olie. Deze olie zorgt niet alleen voor een ontspanning in de spieren, maar ook voor in het zenuwstelsel.

Prijs: € 60,00

Hot stone massage – 60 minutenLichaamsbehandeling_Salon Jij & Ik

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Bij deze massage word u gemasseerd met een massageolie op basis van etherische olie. Deze olie zorgt niet alleen voor een ontspanning in de spieren, maar ook voor in het zenuwstelsel.

Prijs: € 62,50

Stretch & Press massage – 30 minuten

Heeft u veel last van spanningen in de nek en rug? Dan is dit de massage voor u. Deze massage is erop gericht om stijve, verkrampte spieren los te masseren. Door middel van knedingen, strijkingen en fricties word de doorbloeding van het spierweefsel verbeterd.   Bij deze massage word u gemasseerd met een massageolie op basis van etherische olie. Deze olie zorgt ervoor dat de bloedsomloop word verbeterd. De olie heeft niet alleen invloed op de doorstroming van het bloed, maar ook op de kwaliteit van de vaten.

Prijs: € 32,50

Stretch & Press massage – 60 minuten

Deze massage is erop gericht om stijve, verkrampte spieren los te masseren. Door middel van knedingen, strijkingen en fricties word de doorbloeding van het spierweefsel verbeterd.   Bij deze massage word u gemasseerd met een massageolie op basis van etherische olie. Deze olie zorgt ervoor dat de bloedsomloop word verbeterd. De olie heeft niet alleen invloed op de doorstroming van het bloed, maar ook op de kwaliteit van de vaten.

Prijs: € 60,00

 _MYV2654