pHformula

Logo_PNG-01

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing. pHformula is de meest ontwikkelde productlijn als het gaat om het verwerken van verschillende zuren en actieve werkstoffen in 1 formule.

pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resurfacing. Klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis. Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-DVC delivery complex. Dit complex garandeert een maximale gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen en minimale negatieve bijverschijnselen, zoals extreme vervelling en irritatie, die optreedt bij een klassieke chemische peeling.

pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor 4 verschillendeMiddel 1 huidproblemen. Daarnaast heeft pHformula per huidprobleem verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakkig tot diep in de huid behandeld kan worden. De verschillende concentraties werkstoffen zorgen voor een gerichte opname in specifieke delen van de huid. Het effect van de gecontroleerde skin resurfacing is niet enkel afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de actieve werkstoffen. Ook de toevoer van de werkstoffen en het beperken van huidirritatie is van groot belang voor een optimaal resultaat.

pHformula is een pharma-cosmeceutical, dit bevindt zich tussen de nieuwe generatie cosmeceuticals en medische producten.

pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt op een succesvolle manier diverse huidproblemen. In combinatie met continu dermatologisch onderzoek wil pHformula innovatieve skin resurfacing behandelingen blijven ontwikkelen. Dit vanuit Barcelona, Spanje, waar de laboratoria al meer dan 20 jaar gevestigd is.

pHformula is dierproefvrij, bevat geen kleurstoffen, minerale olie of lanoline. Het zijn non-comedogene producten en heeft een parabeenvrij conserveringssysteem.

Group 2