Gezicht

Beauty campaign
Huidverbetering

Onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers heeft pHformula een uniek skin resurfacing behandelsysteem ontwikkeld met daarin een dagelijks programma voor huidverbetering. Dit pakt huidproblemen aan en verbetert en onderhoudt een gezonde huid. De producten en behandelingen, gericht op alle huidtypes, helpen de huidspecialist om de gezondheid van de huid continu te waarborgen.

pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor 4 verschillende huid problemen. Acne, chronische roodheid, hyperpigmentatie en huidveroudering. Per huidprobleem heeft pHformula verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakking tot diep in de huid behandeld kan worden.

Wil jij graag je huid verbetert hebben tegen hyperpigmentatie, acne, huidveroudering, chronische roodheid of wil je een algemene conditie verbetering van de huid? Dan zijn deze behandeling dat wat je zoekt!

Startbehandelingen

Skin Treatment

We starten de behandeling met een uitgebreid intakegesprek, daarna onderga je een huidanalyse zodat we een goed behandelplan kunnen opstellen. Om goed zicht te krijgen op  de huidverbetering worden er voor en na foto’s gemaakt.

Prijs: €95,00

Collage 2022-03-11 12_51_21

 

 

 

Voor meer informatie over pHformula klik je hier.

 Image-3 (2) Image-5 (2) Image-4 Image-6