Huidtherapeut

Iedere 6 weken is er een huidtherapeut in de salon aanwezig. Monique is van LaserMedikos en komt in de salon voor het behandelen van patiënten met overbeharing, couperose en beenvaatjes. De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Hierdoor worden door de meeste zorgverzekeraars gelaatsbehandelingen veelal vergoed. Laser Medikos heeft contracten met diverse zorgverzekeraars als het gaat om vergoedingen van gelaatsbehandelingen.

Naast het geven van diverse laserbehandelingen start de huidtherapeut altijd met een intakegesprek. Hierin wordt besproken wat er behandeld kan worden, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wordt er een prijs indicatie gegeven.

Definitief ontharen

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoonpreparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan.
Met de moderne laser technologie is het nu mogelijk om haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen. Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 90% verminderd. De eventuele resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn.

Couperose behandeling

Vrouwen zijn over het algemeen veel bezig met het camoufleren van deze aandoening in het gelaat maar ook op de benen. Vandaag de dag is dit niet meer nodig. Met een laserbehandeling kunnen de verwijde vaatjes binnen enkele minuten in het gelaat en veelal ook van de benen verwijdert worden. Het laserlicht wordt via een gekoelde scanner op de huid losgelaten. Bloed bevat hemoglobine dat het laserlicht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op. Het gevolg hiervan is dat het bloed gaat stollen en de vaatjes hierdoor verdwijnen. Het meeste effect boeken wij bij een lichte huid. Hoe lichter de huidskleur hoe effectiever het resultaat.

Pigmentvlekken en wrattenbehandeling

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral op de handen en onder de voetzolen voor, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van weefsels met als doel om diverse huidaandoeningen te behandelen.
LaserMedikos biedt met de unieke Cryotherapie de nieuwste supersnelle behandeling op dit gebied aan in Nederland. Door middel van bevriezing maakt deze effectieve behandeling resoluut korte metten met onder meer wratten, fibromen, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken!

De volgende behandelingen kunnen worden uitgevoerd door middel van laser:
 Definitieve ontharen
 Verwijderen van spider naevus
 Verwijderen van bloedblaasjes met laser
 Verwijderen van rode vaatjes bij couperose
 Verwijderen van rode adertjes bij de benen
 Verwijderen van steelwratjes
 Verwijderen van fibromen
 Verwijderen van ouderdomswratten
 Verwijderen ouderdomspigmentenvlekken

De huidtherapeut is aanwezig op: Dinsdag 26 februari 2019