IK SKIN PERFECTION

IK is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat 0% huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten._MYV2868

Less-is-more principe

Overbodige werk, geur- & kleurstoffen kunnen huidreacties oproepen. IK SKIN PERFECTION bestaat uit pure actieve stoffen voor de behandeling van specifieke huidproblemen. IK voorziet in de essentiële behoeftes van de huid door effectieve producten en behandelmethodes en bevat uiteraard geen ingrediënten die de huid overgevoelig maken. IK SKIN PERFECTION is hierdoor geschikt voor alle huidtypes en specifiek voor de gevoelige huid.

Het 4-fasen healthy reset programma

IK SKIN PERFECTION is gebaseerd op de Reset! behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.
Tijdens het reset programma doorloopt u vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Door onze gedegen opleiding is de IK SKIN specialist in staat ieder huidprobleem te verhelpen en een passend behandeltraject in te zetten.

Wees bewust

De huid is het grootste orgaan van uw lichaam en verdient aandacht. IK SKIN PERFECTION is puur, natuurlijk en transparant. Wij geloven in kennis overdracht en bewustwording van de ingrediënten in onze producten door middel van INCI LISTING. Onze producten hebben niks te verbergen alleen maar toe te voegen.

 

Blooom, the collection_MYV2534

De body & lifestyle collection van IK Skin Perfection. Verwen uzelf of een ander
met mooie en 100% natuurlijke producten uit de wannahave collection van Blooom. Bewuste,
gezonde producten zorgen voor een goede balans tussen lichaam en geest en geven u een
sensationele ervaring. De producten van Blooom zijn gebaseerd op de natuur en intens rijk
aan vitaminen en essentiële nutriënten. Blooom verzorgt u met de meest heerlijke product-
en gemaakt van de mooiste natuurlijke ingrediënten op aarde. Made in the EU.

Flower your inner self.