Gezicht

_MYV2733

Bij de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met de producten van Les Gavots de Provence of IK Skin Perfection. Beide merken zijn gericht op huidverbetering.

Les Gavots de Provence bevat naast huidverbetering ook een ontspannende massage. Bij de behandeling met IK Skin Perfection is het een wat actievere massage.

Clean skin – 30 minuten

Deze behandeling is speciaal voor jongeren tot en met 18 jaar. Het is een zeer intensieve reiniging voor de huid met beginnende puistjes en onzuiverheden.

Prijs: €35,00

Gezichtsbehandeling met Les Gavots de Provence
C’est la saison – Winter – 60 minuten

De winter staat nou niet direct bekend als het seizoen waarin je het meeste energie hebt. Misschien voel jij je ook sneller moe en minder vrolijk. Deze winterbehandeling zal je direct oppeppen!

Met een bloedsomloop stimulerende olie worden je nek en schouders gemasseerd. Als het gezichtsmasker zijn werk doet, krijgen je voeten aandacht met een heerlijke massage.

Tijdens de hele behandeling wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor er een betere verdeling van de energie is door het hele lichaam. En dat voel je! Je verlaat ‘opgeladen’ de salon.

Prijs: € 69,50

Ontspanning – 90 minuten

Kom jij graag naar de salon voor de totale ontspanning en een goede reinigende en verzorgende behandeling? Dan is deze behandeling perfect voor jouw. Deze behandeling is van top tot teen ontspannen. De behandeling wordt gestart met een voetmassage. Daarna gaan we verder met het reinigen van het gezicht. Hierbij wordt de huid gescrubt met een zachte peeling van rondgeslepen abrikozenpitten en bentonite klei. Tijdens het masker wordt je verrast met een heerlijk ontspannende armmassage en we sluiten de behandeling af met een massage van het gezicht afgestemd op jouw huidtype.

Prijs: €90,00

Gezichtsbehandelingen met IK Skin Perfection
Detox jouw huid – 60 minuten

Met deze behandeling laten we een doffe, vermoeide huid weer stralen door afvalstoffen en onzuiverheden te verwijderen. De focus van deze behandeling  ligt op het ontgiften, oftewel detoxen, van de huid. Deze behandeling bevordert de celvernieuwing, Tijdens het masker schenken we extra aandacht aan de ogen om te zorgen voor een frisse oogopslag.

Prijs: €65,00

Stralend – 75 minuten

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd door middel van een fruitzuurpeeling die afgestemd is op uw huid. Naast een ontspanningsmassage bevat deze behandeling ook een korte bindweefselmassage. Hierbij stimuleren we de doorbloeding en maken we onderhuidse verklevingen los, waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes verminderd kunnen worden.

Prijs: € 77,50

 Overige behandelingen vind je onder het kopje specials.

 Onze huidproducten

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Om dit succesvol te kunnen verbeteren zullen we moeten samenwerken. Dit betekent dat wanneer een intensieve behandeling in de praktijk heeft plaatsgevonden, u thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Tijdens de behandelingen kan er gewerkt worden met de producten van Les Gavots de Provence of IK Skin Perfection._MYV2846