Gezicht

 

Product_IK-Oliën-Kleur3

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke 4-fasen Reset programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren wij de huid.

Wanneer u voor het eerst in de salon komt starten we met de Fase 1: Reset your Skin behandeling.
Welke fase daarna ingezet wordt hangt af van de huidtype, huidwens en huidconditie en wordt op het behandelmoment gekozen door de huidspecialist. U als klant kiest de gewenste behandeltijd:

Basic: alleen nek en schoudermassage
Complete: Reset massage van gezicht, hals, nek en schouders
Deluxe: Reset massage van gezicht, hals, nek, schouders, oren en hoofdhuid

Huidverbetering kan alleen maar succesvol kan zijn wanneer we samenwerken. Dit betekent dat wanneer een intensieve behandeling in de praktijk heeft plaatsgevonden, u thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Op die manier doorloopt u de 4 fasen. Iedere keer wanneer u de praktijk bezoekt, zal opnieuw naar uw huid worden gekeken en krijgt u een passend advies.

Voordat we echt aan de slag gaan met de huidverbetering, maak ik van te voren een foto van uw huid. Dit wordt opgeslagen bij uw gegevens zodat we de resultaten van de huidverbetering goed in de gaten kunnen houden.

Fase 01: Reset your Skin

Ook al lijkt de huid gezond, toch dient deze voor een maximale verbetering terug gebracht naar haar natuurlijke conditie.

Tijdens de unieke RESET fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en wordt met specialistische kennis uw huidconditie bepaalt. Op basis hiervan zal er een behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld.

Basic – €49,00
Complete  – €61,00

Fase 02: Repair

In deze 2e fase wordt de huid hersteld. Met deze aanpak worden huidirritaties voorkomen & de huid hersteld.

Basic – €49,00
Complete – €61,00
Deluxe – €73,00

Fase 03: Renew

In de 3e fase zijn de conditie & evenwicht van de huid hersteld & worden huidproblemen intensief aangepakt.

Complete – €73,00
Deluxe – €85,00

Fase 4: Maximum Results

Het hoogst haalbare resultaat; maximale huidverbetering behalen we in de vierde fase. Daarom is het belangrijk om uw huid elke dag te beschermen. Het weer en de luchtvervuiling brengen meer schade toe dan u misschien zou denken.

Door deze schadelijke invloeden van buitenaf droogt de huid uit en kunnen huidproblemen zoals veroudering, rimpels, irritatie en roodheid optreden. De fase is nodig om uw huid op de juiste manier te beschermen en de perfecte huidconditie te behouden.

Complete – €73,00
Deluxe – €85,00

 Onze huidproducten

Om uw huid stralend en gezond te maken gebruiken wij de beste producten. Voor optimale huidverbetering hebben wij gekozen voor IK SKIN PERFECTION. Dit product is sinds maart 2014 op de markt, er zijn dus nog maar weinig salons in de regio die met dit merk werken. Meer informatie over IK SKIN PERFECTION_MYV2846