Gezicht

_MYV2733

“Ik weet niet zo goed welke behandeling ik moest kiezen dus ik heb maar wat aangeklikt.”
Dit is het meest gehoorde antwoord als ik vraag waarom voor de gereserveerde behandeling is gekozen. Natuurlijk check ik altijd of de gekozen behandeling bij uw huid past, maar vanaf nu wordt het makkelijker.

Het verschil tussen onderstaande behandelingen is de massage. U hoeft alleen nog maar te kiezen in welk soort massage u zin heeft en ik pas tijdens de behandeling de producten aan naar de wensen van uw huid. Om u te blijven verrassen heeft elke behandeling een extra ontspannende twist.

Komt u voor het eerst in de salon? Dan kunt u het beste kiezen voor de Treat & Meet behandeling.

Clean Skin – 30 minuten

Deze behandeling is speciaal voor jongeren tot en met 18 jaar. Het is een zeer intensieve reiniging voor de huid met beginnende puistjes en onzuiverheden.

Prijs: €35,00

Meet & Treat – 45 minuten

Tijdens deze kennismakingsbehandeling bespreken we uw huidwensen, besteden we voldoende aandacht aan de huidanalyse en wordt met specialistische kennis uw huidconditie bepaalt. Op basis hiervan zal er een behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld.

Na de behandeling krijgt u een box met producten mee naar huis om thuis verder te werken aan het verbeteren van de huidconditie.

Prijs: €79,00

IK & Relax – 60 minuten

Nadat de huid tijdens deze behandeling intensief is gereinigd ontvangt u een intensieve, maar ontspannende massage van nek, schouders en gezicht. Tijdens de massage wordt gebruikt gemaakt van de Oil Infusions. Dit zijn heerlijk geurende huidoliën die zorgen voor gevoel van luxe, comfort en welbehagen.

Prijs: €62,50

IK & Results – 75 minuten

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd door middel van een fruitzuurpeeling die afgestemd is op uw huid. Daarnaast ontvangt u een korte bindweefselmassage om tekenen van de huidveroudering tegen te gaan en voor de maximale ontspanning een massage van nek, schouders en gezicht.

Prijs: € 76,00

IK & NFL – 75 minuten

Wilt u een echte work-out voor uw gezicht? Kies dan voor deze behandeling. De huid wordt intensief behandeld met fruitzuren en u krijgt een Natural Face Lifting massage. Deze bindweefselmassage wordt gecombineerd met spiertonus verhogende technieken, botfricties en lymfedrainage en zorgen voor een natuurlijke facelift bij dames en heren. Direct na de behandeling ziet u de huid al veranderd is.

Prijs: €82,50

Meer informatie over de Natural Face Lifting

IK & Cupping – 60 minuten

Met cupping wordt de huid intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid steviger, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het verbetert de doorbloeding van de huid, het vermindert rimpels en fijne lijntjes, het draineert vochtwallen onder de ogen, het maakt verklevingen los, het verbetert de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking en het verzacht en verbetert littekenweefsel. De behandeling wordt afgesloten met de cryoglobes. Deze intense kou van deze bollen activeert de collageenproductie, verminderd aanzienlijk de wallen rond de ogen en verfijnd poriën in het gezicht.

Prijs: 71,00

De cuppingmassage is ook extra boeken bij 1 van de andere gezichtsbehandelingen. De behandeling duurt dan 15 minuten langer en hier wordt €17,50 voor gerekend.

Meer informatie over de Bellabaci massage

 
 Onze huidproducten

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Om dit succesvol te kunnen verbeteren zullen we moeten samenwerken. Dit betekent dat wanneer een intensieve behandeling in de praktijk heeft plaatsgevonden, u thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Hiervoor heb ik gekozen voor IK SKIN PERFECTION. Meer informatie over IK SKIN PERFECTION_MYV2846