Gezicht

_MYV2733

“Ik weet niet zo goed welke behandeling ik moest kiezen dus ik heb maar wat aangeklikt.”
Dit is het meest gehoorde antwoord als ik vraag waarom voor de gereserveerde behandeling is gekozen. Natuurlijk check ik altijd of de gekozen behandeling bij uw huid past, maar vanaf nu wordt het makkelijker.

Vanaf nu wordt die keuze makkelijker. Je beslist zelf welke massage je wilt en kiest de daarbij horende behandeling uit. Tijdens de behandeling maak ik de keus voor welke producten we gaan gebruiken. Deze passen dan het beste bij wat de huid op dat moment kan gebruiken.

Clean skin – 30 minuten

Deze behandeling is speciaal voor jongeren tot en met 18 jaar. Het is een zeer intensieve reiniging voor de huid met beginnende puistjes en onzuiverheden.

Prijs: €35,00

 C’est la saison – Herfst – 60 minuten

Deze behandeling wordt per seizoen aangepast worden. Bij deze wellness behandeling wordt er gewerkt met Les Gavots de Provence.

Wellness is goed voor lichaam en geest. Talloze onderzoeken wijzen uit dat een wellnessbehandeling zorgt voor het loslaten van stress. Daardoor laat het lichaam toxines los en krijgt het immuunsysteem een boost.

Dat laatste is in het najaar altijd al belangrijk om griepvirussen te weerstaan. Maar nu met corona is een sterk immuunsysteem helemaal belangrijk. Deze herfstbehandeling geeft je rust en laat je genieten. Maar je krijgt de behandeling met de krachtige en 100% natuurlijke producten van Les Gavots! Dan draait het misschien om ontspanning, maar ondertussen krijgt je huid een meer dan goede verzorging, aangepast aan de tijd van het jaar en de situatie op dit moment. En dat maakt nou net het verschil! Dat zie je en dat voel je

Prijs: €64,50 

Ontspanning – 90 minuten

Kom jij graag naar de salon voor de totale ontspanning en een goede reinigende en verzorgende behandeling? Dan is deze behandeling perfect voor jouw. Deze behandeling is van top tot teen ontspannen. De behandeling wordt gestart met een voetmassage. Daarna gaan we verder met het reinigen van het gezicht. Hierbij wordt de huid gescrubt met een zachte peeling van rondgeslepen abrikozenpitten en bentonite klei. Tijdens het masker wordt je verrast met een heerlijk ontspannende armmassage en we sluiten de behandeling af met een massage van het gezicht afgestemd op jouw huidtype.

Prijs: €80,00

Resultaat – 75 minuten

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd door middel van een fruitzuurpeeling die afgestemd is op uw huid. Daarnaast ontvangt u een korte bindweefselmassage om tekenen van de huidveroudering tegen te gaan en voor de maximale ontspanning een massage van nek, schouders en gezicht.

Prijs: € 76,00

Natural Face Lifting – 75 minuten

Wilt u een echte work-out voor uw gezicht? Kies dan voor deze behandeling. De huid wordt intensief behandeld met fruitzuren en u krijgt een Natural Face Lifting massage. Deze bindweefselmassage wordt gecombineerd met spiertonus verhogende technieken, botfricties en lymfedrainage en zorgen voor een natuurlijke facelift bij dames en heren. Direct na de behandeling ziet u de huid al veranderd is. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van IK Skin Perfection

Prijs: €82,50

Meer informatie over de Natural Face Lifting

Cupping – 60 minuten

Met cupping wordt de huid intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid steviger, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het verbetert de doorbloeding van de huid, het vermindert rimpels en fijne lijntjes, het draineert vochtwallen onder de ogen, het maakt verklevingen los, het verbetert de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking en het verzacht en verbetert littekenweefsel. De behandeling wordt afgesloten met de cryoglobes. Deze intense kou van deze bollen activeert de collageenproductie, verminderd aanzienlijk de wallen rond de ogen en verfijnd poriën in het gezicht. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van IK Skin Perfection.

Prijs: 71,00

De cuppingmassage is ook extra boeken bij 1 van de andere gezichtsbehandelingen. De behandeling duurt dan 15 minuten langer en hier wordt €17,50 voor gerekend.

Meer informatie over de Bellabaci massage

 
 Onze huidproducten

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Om dit succesvol te kunnen verbeteren zullen we moeten samenwerken. Dit betekent dat wanneer een intensieve behandeling in de praktijk heeft plaatsgevonden, u thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Tijdens de behandelingen kan er gewerkt worden met de producten van Les Gavots de Provence of IK Skin Perfection._MYV2846