Facial cupping

De Bellabaci facial cup heeft een stimulerende werking van de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en de dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen.

Enkele voordelen van de facial cup:74211392_2563214140413538_2660002387489456128_o
– Verbetert de doorbloeding
– Stimuleert de productie van collageen en elastine
– Reinigt de poriën
– Verstevigt de huid
– Verbetert en verzacht littekenweefsel
– Zorgt voor een betere opname van werkstoffen
– Verminderd rimpels en fijne lijntjes
– Draineert vochtwallen en onderkin
– Maakt verklevingen los

Cupping – 60 minuten

Met cupping wordt de huid intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid steviger, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het verbetert de doorbloeding van de huid, het vermindert rimpels en fijne lijntjes, het draineert vochtwallen onder de ogen, het maakt verklevingen los, het verbetert de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking en het verzacht en verbetert littekenweefsel. De behandeling wordt afgesloten met de cryoglobes. Deze intense kou van deze bollen activeert de collageenproductie, verminderd aanzienlijk de wallen rond de ogen en verfijnd poriën in het gezicht.

Prijs: 72,50

De cuppingmassage is ook extra boeken bij 1 van de andere gezichtsbehandelingen. De behandeling duurt dan 15 minuten langer en hier wordt €17,50 voor gerekend.

 

    • De Bellabaci cup verbetert de talgproductie omdat het een diepe doordringende zuigkracht heeft, waardoor het teveel aan olie uit de poriën wordt verwijderd voordat het mee-eters worden, waardoor de huid er schoon en helder uit gaat zien.
    • Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

Om het beste resultaat te bereiken naar de  Cupping behandeling is het belangrijk om 2 a 3 keer per week thuis te cuppen met de daarvoor afgestemde facial cups en de huidolie die het beste bij uw huid past.