Body Cupping

In de salon werken we met de Bellabaci cups. Deze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde 67653657_2379745042093783_6243198829793902592_oversie van de oude Chinese cupping therapie. De Bellabaci massage wordt uitgevoerd met behulp van siliconen vacuüm cups. Deze nieuwe behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking.

Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang.

Wat is de Bellabaci massage?

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaaam zichzelf ontgift om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. Het mechanisme trekt bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. Het geeft een lichte roodheid maar deze is niet blijvend.

Wat zijn de voordelen voor uw huid bij de Bellabaci cupping massage?

De huid wordt steviger, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het verbetert de doorbloeding van de huid, het maakt verklevingen los, het verbetert de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking, het verzacht en verbetert littekenweefsel, het verbetert cellulitis en striae en het is voor pijnlijke en gespannen spieren.

Bellabaci cupping massage – 30 minuten

Met behulp van de Bellabaci cups worden toxines (gifstoffen) van de spieren vanuit de diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak getrokken om zo de bloedsomloop te verbeteren. Zo wordt het lymfesysteem geactiveerd, heft het dikke darm blokkades op, activeert het een betere doorstroming in de aders, slagaders en haarvaten, revitaliseert de huid en vermindert het striae. Bij deze behandeling kunt u kiezen welk gedeelte wordt gemasseerd: de rug, benen of buik en armen.

Prijs: €37,50

Bellabaci  cupping massage – 60 minuten

Met behulp van de Bellabaci cups worden toxines (gifstoffen) van de spieren vanuit de diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak getrokken om zo de bloedsomloop te verbeteren. Zo wordt het lymfesysteem geactiveerd, heft het dikke darm blokkades op, activeert het een betere doorstroming in de aders, slagaders en haarvaten, revitaliseert de huid en vermindert het striae. Bij deze behandeling wordt het grootste gedeelte van het lichaam gemasseerd.

Prijs: € 65,00

Nog meer te weten komen over de voordelen van de Bellabaci cupping massage? Die informatie vind je hier