Cellulite cupping

Kus je cellulite vaarwel – 45 minuten

Wist je dat 90% van de vrouwen last heeft van cellulite gedurende het leven. Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in de dijen en billen, ook wel de sinaasappelhuid genoemd.

Durf je benen weer te laten zien!

Tijdens deze speciale behandeling tegen cellulite wordt de huid gescrubd, gemasseerd met de Bellabaci cups en daarna behandeld met de VIT-ICE® cryo therapeutische ijsmassage. Dit zorgt voor een intensieve doorbloeding waardoor de huid goed gestimuleerd wordt.

Prijs: €45,00

Natuurlijk is de cellulite niet na 1 behandeling verdewenen. Om cellulite echt aan te kunnen pakken is het belangrijk om de behandelingen in kuurverband te doen. Dit houdt in dat je 8 weken lang 1x per week een behandeling in de salon ondergaat en daarnaast 3x per week thuis de probleemzones gaat cuppen. Bij de prijs van de kuur zitten de 8 salonbehandelingen en de Bellabaci cellulite box. In deze box zitten 2 body cups en een Cellulite be gone serum. Dit serum verbetert de circulatie, elimineert afvalstoffen, werkt vochtafdrijvend en zorgt voor vetverbranding.
Het kan zijn dat er na de kuur van 8 behandelingen nog meerdere behandelingen nodig zijn. Dit ligt eraan hoever de cellulite al gevorderd is.

Prijs: €399,00 Bij losse behandelingen is dit €445,00

Wat is het verschil tussen cellulitis en cellulite?

Cellulitis is eigenlijk een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening.
Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel sinaasappelhuid genaamd.

Er zijn 4 oorzaken van cellulite:
1. Stagnering van de bloed- en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen.
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
3. Verklevingen van de huidlagen
4. Verslapping van de huid

1. Stagnering van de bloed- en lymfecirculatie:
Bij een slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van lymfe stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen dan een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijven zitten.

2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen:
Wanneer de vetcellen overvol raken door een verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd en blijven tussen de vetcellen hangen. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien.

3. Verklevingen van de huidlagen
We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar geplakt zijn. Daarbij is de vetlaag, gelegen in de onderhuid, ook nog eens verkleefd met de spieren. Verklevingen komen vooral voor op de billen, heupen en dijen. Vooral bij een vekleving in combinatie met harde samenklontering van vetcellen voelt de huid heel vast aan.

4. Verslapping van de huid
Verslapping kan aangeboren zijn, een losse huidstructuur, het hangt. Het kan ook komen door de leefwijze, zwangerschap, etc. Een ernstig verslapte huid is dikwijls niet meer te herstellen.