Gezicht

pHformula skin heeft het skin resurfacing systeem ontwikkeld. Dit systeem heeft een uniek werkingsmechanisme en is anders dan reguliere chemische peelings. Het heeft een gecontroleerde en gerichte afgifte van actieve ingrediënten, waardoor celvernieuwing en collageenaanmaak wordt gestimuleerd met minimale schade aan de epidermis.

Daarnaast werkt pHformula met een uniek delivery system. Dit systeem zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten in de diepste huidlaag terecht komt. De actieve ingrediënten zijn van farmaceutische afkomst.

Deze systemen richten zich volledig op het oplossen van diverse huidproblemen, maar ook voor het onderhouden van een gezonde huid.

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Tijdens de behandeling bekijken we samen wat uw wensen zijn. Maar ook waar uw huid behoefte aan heeft.

Bent u nog niet eerder geweest bij Salon Jij & Ik?

Dan raad ik u aan om eerste de intake met uitgebreide huidscan te reserveren, zodat we eerst kennis kunnen maken.

A

Intake met huidscan €34,95

Gratis bij het maken van een behandeling of bij aanschaf van 2 producten

A

Skin Treatment €99,00

PH Formula Skin Treatment

Een huidverbeterende behandeling voor iedereen die direct resultaat wilt zien

Instant lift

De ideale behandeling wanneer u een feestje heeft. Deze intensieve behandeling geeft de huid direct een boost, geeft een liftend resultaat.

Vitamin C Treatment

De behandeling tegen tekenen van vroegtijdige veroudering en/of huidbeschadigingen. In de behandeling zit een maximale concentratie vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. Vitamine C stimuleerd het collageen en elastine in de huid. Maar geeft ook hydratatie aan de huid. Daarnaast beschermd het de huid.

SOS Treatment

Deze behandeling is speciaal voor de zeer gevoelige huid die uit balans is.

A

Skin Resurfacing €115,00

CR Resurfacing

Chronische roodheid, Rosacea, Gevoelige huid
Deze behandeling geeft ondanks zijn intensieve werkstoffen de huid een compleet herstel van de huid.Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule. Dit om roodheid en ook ontstekingen te verminderen. De peeling maakt de huid minder gevoelig en rode en dunne huiden worden sterker en dikker.

AC Resurfacing

Een unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions. Deze zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne te genezen en te verminderen. Zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes.

MELA Resurfacing

Voor de huid met veel pigmentverstoringen
De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym. Dit terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor wordt de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert.

AGE Resurfacing

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering. Zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid. Maar ook oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

PEPTIDE POWER Resurfacing

Power behandeling voor de verouderde huid. Een luxe en pittige behandeling voor de verouderde huid met op basis van peptide. De huid wordt direct gelift en krijgt daarnaast een gezonde uitstraling. Kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticiteitsverlies worden direct aangepakt.

Tiener

A

Clean Skin €45,00

Deze behandeling is speciaal voor jongeren tot en met 18 jaar. Het is een zeer intensieve reiniging voor de huid met beginnende puistjes en onzuiverheden.
Bij de afspraak is de aanwezigheid van 1 van de ouders gewenst.

Voeten

A

Vrolijke voeten €43,00

Heb je last van ingroeiende teennagels, likdoorns,kloven, eelt of kan je zelf je nagels niet goed knippen, dan is dit de behandeling die je zoekt.

A

Gelukkige voeten €58,00

Dit is dezelfde behandeling als de vrolijke voeten, maar als extra zit hier een voetenbad, voetscrub, voetmasker en massage bij inbegrepen.

A

Voetreflexmassage €45,00

  • Werkt ontspannend en kalmerend; de spieren en het hoofd komen tot rust.
  • Werkt vitaliserend; de doorbloeding wordt gestimuleerd. Zodra organen beter doorbloed raken, functioneren ze ook beter.
  • Verbetert de zenuwfunctie
  • Geeft nieuwe energie

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Het bewerken van deze zones zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant en bevordert de doorbloeding. Bovendien stimuleert het de afvoer van afvalstoffen. Het doel is het herstellen van de natuurlijke balans in alle functies van je lichaam. Zowel geestelijk als lichamelijk. Er komt weer evenwicht tussen hoofd, hart, gevoel en lichaam. Tevens brengt het een diepe ontspanning teweeg.

De voet weerspiegelt ons gehele lichaam. De linker voet weerspiegelt de linkerzijde en de rechtervoet de rechterzijde van ons lichaam. De organen vinden we terug op de voetzolen. De spieren, huid en gewrichten vinden we op de voetrug. Deze methode werkt doordat wij bepaalde zones palperen en met gevolg een beter doorstroming van het corresponderende lichaamsdeel.

Browbar

A

Brow Treatment €38,00

De Brow Treatment is meer dan epileren en harsen. Het is bepalen van de perfecte vorm bij jouw gezicht. Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers en zorgen voor een verjonging van uw gehele uitstraling. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen ook in de gewenste kleur geverfd.

A

Wimperlift incl. verven €58,00

A

Wimpers verven €17,50

A

Wimpers en wenkbrauwen verven €30,00

A

Bovenlip harsen €17,50

A

Bovenlip en kin harsen €30,00

Handen

Lacquering gel van Faby Nails is het allereerste merk dat zijn semi-permanente gel produceert zonder TPO. TPO is een schadelijke actieve uithardingsstof. De lacquering gel kunnen we een nieuw, snel en eenvoudig semipermanente lak noemen van hoge kwaliteit die niet schadelijk is voor de gezondheid.
Lacquering gel staat garant voor een glanzend natuurlijk eindresultaat gedurende enkele weken.

A

Lacquering gel met manicure €53,00

A

Lacquering gel french manicure €7,50 extra

A

Verwijderen Lacquering gel €20,00

A

Mooie handen €40,00

Zin in mooie, verzorgde handen? De nagels worden eerst in de gewenste vorm gevijld, waarna een warm handbadje volgt. De nagelriemen worden verzorgd en de handen worden lekker gemasseerd met een intensief handcrème. De behandeling word afgesloten met een blanke lak.

A

Kleurlak €15,00

(u krijgt het flesje nagellak mee naar huis)

Lichaam

In de salon werken we met de Bellabaci cups. Deze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigdeversie van de oude Chinese cupping therapie. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang.

Wat zijn de voordelen voor uw huid bij de Bellabaci cupping massage?

De huid wordt steviger, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het verbetert de doorbloeding van de huid, het maakt verklevingen los, het verbetert de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking, het verzacht en verbetert littekenweefsel, het verbetert cellulitis en striae en het is voor pijnlijke en gespannen spieren.

De volgende massages zijn een combinatie van een stevige manuele massage, cupping en drukpunten.

A

Lichaamsmassage 30 minuten €37,50

Bij de 30 minuten massage kunt u kiezen welk gedeelte wordt gemasseerd: Rug/nek/schouders, benen of de buik en armen.

A

Lichaamsmassage 60 minuten €67,50

Bij de 60 minuten massage worden de rug/nek/schouders en de achterkant benen gemasseerd.

A

Lichaamsmassage 90 minuten €90,00

Bij de 90 minuten massage worden de rug/nek/schouders, hele benen, armen en buik gemasseerd.

Ontharen Lichaam

Het ontharen van het lichaam gebeurd door middel van hars.

A

Oksels harsen €25,00

A

Armen harsen €25,00

A

Rug harsen €25,00

A

Onderbenen harsen €25,00

A

Boven- en onderbenen harsen €50,00

A

Bikinilijn harsen €25,00

Visagie

A

Dag make-up + advies €35,00

A

Avond/Feest make-up €45,00

A

Avond/Feest make-up + feestkapsel €85,00

A

Avond/Feest make-up + haar in model föhnen €75,00

A

Bruidsmake-up incl. proef €150,00

A

Bruidsmake-up en bruidskapsel incl. proef €250,00

Bij de bruidsmake-up wordt de proefmake-up in de salon uitgevoerd. Op de grote dag zelf kom ik bij de bruid aan huis. Voor Zoeterwoude reken ik geen voorrijkosten. Buiten de gemeente Zoeterwoude reken ik een extra toeslag. Ook wanneer ik voor 8:30 uur aanwezig moet zijn reken ik een extra toeslag. Ook is het mogelijk om een touch up aan het einde van de middag of begin van de avond te doen. De make-up wordt dan bijgewerkt en de sluier kan eruit gehaald worden of een nieuwe look gecreëerd worden (De touch up van het haar is alleen als ik dit ook de ochtend heb gedaan). Hier zitten extra kosten aan verbonden.